"Färre än 5% av våra klienter går inte vidare med sina projekt"

"Egen virtuell server med backup och övervakning 1000kr / mån"

"Har ni en affärsidé som ni vill gå vidare med? Ring 08 525 01 300"

"Erfarenhet ger kunskap, kunskap ger erfarenhet"

Visa meny

En Entreprenörs bekännelser

Fredag 21 maj 2010

Uteckling en hel dag utan störande moment - mycket ovanligt dessa dagar. Dell var på plats och "lagade" min nya utvecklings Laptop Latitude 6510 som av någon anledning blev för varm ifrån leveransen dålig kontakt mellan kylflänsar och kylpasta tros vara orsaken. Fungerar efter byte av delar mycket väl och nu återstår bara en hel del ominstallation. Dagen tar som vanligt slut innan man hinner avsluta det man egentligen skulle göra.

Torsdag 20 maj 2010

Möte i Stockholm tar större delen av dagen en hel del planering för EasyIPs framfart planeras och ny ÅF ansluter sig. Kvällen och natten spenderas till utveckling och buggrättning av Hansalogics nya platform. Det börjar verkligen ta sig, ska bli intressant att se hur de över 4000 tidigare användarna tycker om förnyelsen. Vidare sedan så skrevs en hel del på diverse interna verktyg för att effektivisera verksamheten. Mycket hoppande mellan projekten stör utvecklingen och drar ner på tempot.

Onsdag 19 maj 2010

Möte säljresurs i Stockholm åt EasyIP och titta på samarbeten rörande EasyIPs dialer ser lovande ut. Boknings bekräftelser rörande möten i Linköping och Växjö bekräftade under dagen.Blev kvar på EasyIPs kontor i Stockholm en tidigare kund ska expandera och villa ha telefoni till ytterligare ett nytt kontor. Det är verkligen något vi tycker är roligt och det är alla våra kunder som verkligen gillar oss och expanderar och utvecklas tillsammans med EasyIP.

Tisdag 18 maj 2010

Fortsättning på utvecklingen av Hansalogic under förmiddagen. Eftermiddagen avslutas med säljsamtal och ett möte samt hämta vår nya säljares visitkort ifrån tryckeriet.

Måndag 17 maj 2010

Programmering och telefonsamtal hela dagen mycket utveckling på vårt eget ramverk samt korrigeringar av nuvarande design och flöden. Likaså korrigeringar av EasyIPs webbsida samt mindre buggfixar av 3WABs webbsida. Sökningen på 3WABs webb fungerar fortfarande dåligt tyvärr är den lite för avancerad och jag har valt att inte visa allt vilket ställer till det lite i sökningarna till följd. Det har dessvärre låg prioritet just nu då kunderna alltid går före.

Fredag 14 maj 2010

Uppgradering av 3W Solutions web så att vi enklare kan administrera dessa inlägg :) skrev om sökningen så nu hanterar den i princip alla typer av objekt i systemet om man så önskar, nej ni får inte söka på allt. Utvecklar nu vidare på Hansalogic måste få den lanseringsklar vilket den bör vara inom några dagar Måndag?

Torsdag 13 maj 2010

Röddag halv vecka kommer inte att sitta fel behöver verkligen få tid över att hinna med andra saker som ligger och väntar. Inköp av detaljer till huset tar större delen av dagen.

Onsdag 12 maj 2010

Möte med en gammal kund ifrån mycket länge diskussionerna kretsar kring ett nytt mobilprojekt som verkar mycket spännande spec ska tas fram i helgen detta måste påbörjas senast ikväll om jag ska hinna med.Sedan in till nytt möte hos kund rörande EasyIP.

Tisdag 11 maj 2010

Mycket arbete med mitt andra bolag EasyIP tar upp större delen av dagen. Installation av telefoner till ny kund samt möten byter av varandra. Vi åker kors och tvärs över Stockholm och knycker kunder ifrån konkurrenter -. dagen har varit mycket bra.

Måndag 10 maj 2010

Måndag igen och och nya samarbetspartners att kontakta, möten och dagen avslutas med utveckling av Hansalogic.

Blog arkiv 2011

Blog arkiv 2010