"Färre än 5% av våra klienter går inte vidare med sina projekt"

"Egen virtuell server med backup och övervakning 1000kr / mån"

"Har ni en affärsidé som ni vill gå vidare med? Ring 08 525 01 300"

"Erfarenhet ger kunskap, kunskap ger erfarenhet"

Visa meny

Webbhotell

Ett driftigt webbhotell för kräsna e-handlare.

Webbhotell 3W SolutionsVälkommen att boka in ditt e-handelsföretag på vårt prisvärda webbhotell. Du får ett system med högsta komfort. Köper du ett system eller en lösning av oss garanterar vi också optimal funktion. Vi hjälper dig hela vägen från affärsidé till och med marknadsföring. Vill du dessutom att vi sköter den framtida driften, så står vi självklart för den. Naturligtvis vill vi trygga att du får en så problemfri lansering som möjligt.

Ett flexibelt e-handelssystem att växa med

Önskar du lansera din tilltänkta affärsidé för e-handel i flera steg? Ett steg i rätt riktning är att anlita 3W Solutions som din kompetenta tekniska rådgivare och erfarna e-handelspartner. Vi ligger och finns alltid nära till hands för ditt systems fortsatta utveckling, drift och underhåll. Vi kan konsten att blåsa liv i din affärsidé för e-handel och lösa problem under resans gång. Via oss får du också tillgång till en så gott som problemfri driftshall.

3W Solutions avtal med samtliga underleverantörer ger en klar konkurrensfördel och gör att vi kan ta ett helhetsansvar för din systemutveckling.

Du kan tryggt räkna med 3W Solutions som en pålitlig och säker systemleverantör.

Senaste tekniken med justerbar prestanda

3W Solutions är en fullfjädrad leverantör av avancerad teknik, snabba servrar och innovativa och optimala lösningar. Vi står till tjänst med fem olika nivåer för drift av ditt system hos oss.

Vi erbjuder virtualiserade servrar på våra maskiner med upp till 16 processorer, eller dedikerade servrar beroende på ditt behov. Alla servrar installeras med GigaBit-switchar, som garanterar bra bandbredd även vid hög belastning. Hastigheten är 100 Mbit/s och är mer än tillräcklig för krävande system. Kontakta oss gärna för offert. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser.

Anlita 3W Solutions som leverantör och du får en optimal systemlösning.