"Färre än 5% av våra klienter går inte vidare med sina projekt"

"Egen virtuell server med backup och övervakning 1000kr / mån"

"Har ni en affärsidé som ni vill gå vidare med? Ring 08 525 01 300"

"Erfarenhet ger kunskap, kunskap ger erfarenhet"

Visa meny

Tjänster

Partnerskap för säker och trygg e-handel.

3W Solutions är ett mångsidigt företag. Det spelar ingen roll om du är ett pågång-, ny- eller väletablerat företag. Vi står till din tjänst i alla väder som din trygga e-handelspartner och tekniska support.

Du får inte bara råd och tips om hur du undviker och löser dina tekniska webb- och e-handelsproblem på optimalt sätt. Vi sätter även planerna i verket.

Tillsammans skräddarsyr vi helhetslösningar och system anpassade till dina krav, behov och ditt företags tillväxttakt.

Du erbjuds olika varianter på drift och underhåll. Oavsett vilken du väljer är det en flexibel och öppen lösning som går att byta upp och bygga om och till.

Som kräsen e-handlare får du vad du förtjänar - en affärsmässig helhetslösning.

Väljer du 3W Solutions som din e-handelsbyggare är ditt webbygge i trygga händer. Ta gärna del av vad våra klienter tycker om oss här på siten.

Välj 3W Solutions som e-handelspartner. En tryggare webbyggare får du leta efter.

Rådgivning/Affärsutveckling

3W Solutions har lång och frekvent erfarenhet av att utmana olika typer av affärer och projekt dels för egen räkning, men även för klienter och tillsammans med samarbetspartners. Oftast sitter vi som spindeln i nätet i dessa affärssammanhang. En roll som framförallt lärt oss hur olika affärer fungerat och lyckats. Står du inför en satsning och söker en trygg och erfaren rådgivare och affärsutvecklare är du välkommen att anlita oss.

Systemutveckling/Integration

Vi kan stå till tjänst med webbutveckling i PHP, Ruby, JSP och ASP. Applikationsutveckling i Java, iPhone och Mac OS X. 3W Solutions har drygt 15 års erfarenhet av systemutveckling i alla tänkbara miljöer. Majoriteten av våra affärsutvecklingsuppdrag programmeras i en öppen Javamiljö. önskas utveckling i annan miljö som Ruby on Rails, ASP, PHP är det inget problem. Vi arbetar med öppna produkter som Apache, Tomcat, JBoss, mySQL och Linux. Produkter som öppnar för fri anpassning av din webb i takt med att ditt företag växer.

Faktura/Kreditkorsbetalningslösningar

3W Solutions har lång erfarenhet av integration mot e-betalnings- och faktureringssystem som Payex, Dibs, Gothia och Kreditor för att nämna några. Har du andra önskemål anpassar vi e-betalningar till önskad plattform.

SMS-tjänster (Premium SMS)

3W Solutions rekommenderar framförallt integration mot Cellsynts tjänster, men kan självklart hjälpa dig att integrera alla tänkbara system.

Textproduktion/Texttvätt

3W Solutions erbjuder allt i textväg för både webb och trycksaksproduktion. Från ren texttvätt, via journalistisk text, till mer avancerad reklamtext. Vår erfarna och diplomerade copywriter behärskar inte bara språket journalistiskt och reklammässigt, utan också det målgruppsmässiga tänket bakom. Vårt bolagsnamn och vår webbtext här på siten är ett smakprov på vår copywriters skrivförmåga. önskas mera kött på bena så besök gärna hennes hemsida www.textbyra.se.

Grafisk webbdesign

3W Solutions erbjuder dig allt inom grafisk design för både webb och trycksaksproduktion. Vi anlitar vår underleverantör vid behov. En kompetent designer och grafiker som ständigt uppdaterar sig. För tillfället på Grafiskt utbildningscenter i Uppsala. Vår webbsite är ett talande smakprov på vår grafikers designförmåga för dig som funderar på att anlita våra designtjänster. Besök gärna www.guc.se för ytterligare kött på bena om vår designer och grafiker.

Sökmotoroptimering/(Marknadsföring)

Sökmotorer är navet i kundbasen och spelar en avgörande roll när du vill attrahera dagens kunder. Goda lösningar som ger bra placering vid sökningar på Internet är därför en klar konkurrensfördel. 3W Solutions erbjuder dig lösningar som fungerar på både kort och lång sikt.

Webbhotell/Domänregistrering

3W Solutions erbjuder dig webbhotell med fasta IP-addresser i olika prisklasser. Dessutom kan vi hjälpa till med domänregistrering och övrig hantering.

övervakning/Statistiktjänster

3W Solutions erbjuder övervakning, trafikanalys och statistik för ditt system oavsett om det ligger hos oss eller hos någon annan leverantör.

Vi står till tjänst med

 • Rådgivning
 • Affärsutveckling
 • Systemutveckling/Integration
 • Faktura/Kreditkortsbetalningar
 • Sms-tjänster (Premium SMS)
 • Textproduktion/Texttvätt
 • Grafisk webbdesign
 • Sökmotoroptimering/(Marknadsföring)
 • Webbhotell
 • Domänregistrering
 • Övervakning
 • Statistiktjänster